Zodiile care stau cel mai mult pe Facebook! Ești printre ele?

Ştim care sunt zodiile care stau cel mai mult pe Facebook! Unele se pun pe invizibil şi o fac pe spioanele, altele, în schimb, au înlocuit socializarea reală cu cea virtuală.

Zodiile care stau cel mai mult pe Facebook:

LOCUL 4: TAUR
Cu toate că eşti mai tradiţionalist din fire şi nu îţi place foarte tare avântul modernismului (în special influenţă tehnologiei asupra mediului înconjurător şi a psihicului uman), stai aproape toată ziua pe Facebook tocmai pentru a vedea cum evoluează acest fenomen. Îţi place să vorbeşti cu prietenii, dar în acelaşi timp te oftici dacă la poză recentă nu primeşti niciun like.

LOCUL 3: SĂGETĂTOR
Pentru ţine, Facebookul este locul în care te refugiezi atunci când te-ai săturat de lumea plictisitoare din jur. Îţi place să conversezi cu cei dragi, să dai share la fotografii cu citate sau scrii chiar tu o serie de lucruri care vin din inima. Cel mai mult îţi place să împărtăşeşti chestiuni ”de-ale vieţii” pe contul tău personal.

LOCUL 2: VĂRSĂTOR
Fără Facebook, aproape ai fi mort! Nici nu bine te-ai trezit din pat că intri direct pe contul tău pentru a verifică cererile de prietenie, like-urile primite sau mesajele necitite peste noapte. Foloseşti Facebook-ul cu multă bucurie mai ales atunci când te simţi singur şi ai senzaţia că el îţi este cel mai bun prieten.

LOCUL 1: FECIOARA
Pentru ţine, Facebookul a devenit aproape că un drog. Poţi trăi fără el foarte bine şi asta deoarece te poţi adapta situaţiilor cu o lejeritate care pe unii îi poate speria teribil. Tu exişti pe Facebook din mai multe motive, toate având legătură cu curiozitatea ta înnăscută: verifici cine ce a spus, cine cui a dat like, care sunt certurile momentului, cine a mai intrat în grupurile pe care activezi sau ce videoclipuri au devenit virale pe celebra reţea de socializare. De asemenea, pe Facebook ai şansă să îţi faci publicitate, mai ales dacă ai lucruri interesante de zis.

sursa: a1.ro

loading...