Uită de bărbatul care doar îți fură timpul…

Uită de bărbatul care îți fură timpul. Care nu poate lua o decizie. Care te păcălește luni de zile, în loc să aducă relația voastră la un nou nivel.

Uită de bărbatul care continuă să te ”hrănească” cu promisiuni false că vă veți întâlni în curând sau îți spune jumătate de adevăr, despre cât de mult îi lipsești.

Dacă i-ar fi fost dor de tine, ar fi planificat o întâlnire. Nu s-ar fi mulțumit cu un simplu mesaj. Ar fi fost nerăbdător să te vadă personal, să te strângă în brațe, să-ți audă râsul. El ar fi făcut relația voastră reală, nu virtuală.

Dacă are timp să-ți scrie despre cât de mult îi lipsești, atunci are timp să afle când ai timp liber și unde puteți lua cina.

Dacă într-adevăr îi este dor de tine, așa cum îți scrie, atunci ar găsi timp în programul său să se întâlnească cu tine.

Când acțiunile lui nu coincid cu vorbele, nu poți crede ceea ce spune. În loc să crezi minciuna lui frumoasă, despre cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine, acceptă adevărul urât.

Te place, dar nu suficient. Nu te place suficient pentru a planifica o întâlnire cu tine, pentru a-ți oferi timp, a se trezi mai devreme sau a pierde întâlnirea cu prietenii, doar pentru a te vedea.

Îți spune că îi este dor de tine, pentru a te convinge să rămâi. Să-i oferi timp.

Îți dă o speranță falsă, pentru că nu vrea să te piardă ca opțiune de rezervă. Asta e tot ce însemni pentru el.

Dacă i-ar fi fost dor de tine atât de mult cum spune – ar fi găsit o cale să se întâlnească în realitate cu tine. Nu ți-ar fi scris în ultima clipă, întrebându-te dacă ai timp liber. Ar fi găsit o zi potrivită pentru întâlnire. Ar fi făcut planuri din timp cu tine.

El poate spune că îi este dor de tine – și cine știe, poate că este adevărat – dar asta nu schimbă lucrurile, dacă el nu face nimic pentru a se întâlni cu tine.

Citeste si:

Dacă bărbatul te iubește – niciodată nu va renunța la tine!

Încetează să te întrebi, de ce nu a depus suficient efort pentru a te cuceri. Încetează să te întrebi ”de ce”. Nu inventa motive și nu-i căuta scuze.

Încetează, pentru că există doar un singur răspuns la această întrebare: nu te iubește suficient de mult. Singurul motiv pentru care totul ți se pare atât de complicat, este că nu ai acceptat încă faptul că nu te place destul de mult, așa cum ți-ai fi dorit.

El nu este confuz. Nu caută răspunsuri și nu ”are nevoie de timp”. El știe exact ce vrea și nu are legătură cu tine. El a luat decizia și adevărul e că te vrea doar puțin și câteodată. Nu te vrea complet. În adâncul sufletului știi că nu este așa cum credeai. Ascultă-ți inima.

Tu știi că el nu este timid. Nu-l sperie personalitatea ta puternică, libertatea ta. Nu este ocupat cu munca, cu familia sau are alte obligații. Doar caută scuze. Dacă te-ar iubi și te-ar dori cu adevărat, ar lăsa totul pentru iubirea și atenția ta. Ar petrece timpul cu tine. Adevărul este că e cu tine – doar pentru binele și confortul său.

Trebuie să înțelegi: bărbații iubesc să cucerească femeia la care nu încetează să se gândească. Bărbații fac primul pas și inițiază o relație, dacă asta vrea inima lor. Însă, în cazul lui nu este așa. În timp ce inima ta este înfometată pentru dragostea adevărată, dacă acțiunile lui îți spun că toate astea pentru el nu contează, atunci așa este.

Trebuie să te forțezi să înțelegi asta, trebuie să te pregătești psihologic pentru adevăr: nu te iubește așa cum îl iubești tu. Nu te vrea așa cum îl vrei tu. De obicei, bărbatul este dispus să facă tot ce este necesar pentru a păstra femeia pe care o iubește. Nu o va trata așa de parcă nu se teme să o piardă.

Trebuie să fii cu bărbatul care nu va risca niciodată cu relația voastră. Cu cel care te va inspira. Care va răspunde la apelurile și mesajele tale, care îți va scrie primul, va fi cinstit cu tine și ți se va oferi 100%. Pentru că meriți.

Nu trebuie să te consumi, așteptând până când își va da seama ce durere îți provoacă. Nu te forța să te obișnuiești cu o astfel de atitudine din partea lui. Nu uita ce meriți. Amintește-ți asta și pleacă, pentru că ești o femeie puternică și dacă nu te salvezi singură de acest om egoist, atunci cine o va face în locul tău?

Fă-ți o favoare și eliberează bărbatul care nu te poate ține atât de strâns, care nu aleargă după tine dacă pleci. Permite-i să te piardă, ca să privească înapoi și să regrete, iar tu vei fi cu altul care nu-și va permite niciodată să te lase să pleci.

loading...