Regăsește-te în aceste 11 gânduri frumoase și înțelepte despre viața noastră

Viața noastră este plină de evenimente și situații. Unele ne fac să radiem de bucurie, să zâmbim, să fim fericiți, iar altele ne provoacă tristețe, lacrimi și dezamăgire. Însă orice s-ar întâmpla trebuie să ținem minte că totul se face spre bine și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem este să ne învățăm lecția și să mergem mai departe.

Iată câteva afirmații care te vor inspira și îți vor da speranțe.

1. Lumea este o carte minunată, dar este inutilă pentru cel ce nu știe să citească. (Carlo Goldoni)

2. Neîncrederea a distrus atât de multe posibilități. (Erich Maria Remarque)

3. În adâncul sufletului toți oamenii sunt buni, doar că adâncimea este diferită.

4. Fără comunicare nu există relații. Fără respect nu există iubire. Fără încredere nu există sens de a mai continua.

5. Eu nu regret nimic, cel puțin din cauza că este inutil. (Max Frai)

6. Nu kilometrii sunt cei care despart, ci tăcerea.

7. Există două opțiuni: fie ești apreciat, fie folosit. Important e să înțelegi totul deodată.

8. Un bărbat nu poate ținut lângă o femeie cu nimic – nici cu copiii, nici cu tinerețea și nici cu bucatele gustoase. Bărbatul rămâne cu femeia cu care vrea să trăiască.

9. Poți găsi mii de răspunsuri la întrebarea „Cum?”, dacă știi răspunsul la întrebarea „Pentru ce?”

10. Viața este o tragedie atunci când e privită în prim-plan și o comedie când o privești în plan larg. (Charlie Chaplin)

11. Muncește ca și cum nu ai avea nevoie de bani, iubește ca și cum nu ai fost rănit niciodată și dansează ca și cum nimeni nu te privește!

Citeste si:

IUBIREA va veni în viața ta doar atunci când vei ÎNVĂȚA o lecție importantă!

Dacă nu ai fi făcut greșeli, nu ai fi devenit ceea ce ești astăzi. Experiența te face mai puternică și mai înțeleaptă.

Te-ai gândit vreodată la faptul că greșelile noastre ne modelează și ne ajută să ne dezvoltăm? Poate că trebuie să ne frângem mai întâi, pentru a deveni cu adevărat un întreg.

Toți în viață ne confruntăm cu despărțirea. Acesta este unul dintre cele mai dificile lucruri, în special dacă e vorba despre o relație lungă, pentru care ți-ai făcut planuri mari. Ne este dificil să ne despărțim de cei dragi. Este incredibil de dificil să trecem peste despărțirea de omul cu care am planificat să trăim până la sfârșitul vieții noastre.

În viața ta a fost un om de dragul căruia ai făcut totul, orice. Ai riscat totul. Ți-ai deschis și inima și sufletul. Cu toate acestea … el nu a făcut decât să te rănească. Pas cu pas el a omorât iubirea. Fără îndoială, nici nu ți-ai putut imagina că ți s-ar putea întâmpla asta.

Mai devreme sau mai târziu, se întâmplă ceea de ce-ți era teamă. Vine momentul când nu mai poți continua în același mod. Decizi să închei această relație. Desigur, în minte îți apar multe întrebări. Vrei să înțelegi când lucrurile au mers prost. Încerci să determini greșelile pe care le-ai comis și tu, și partenerul tău.

Nu te mai tortura. Toți facem greșeli.

În dragoste, nu există loc pentru logică. Nu există decizii corecte sau greșite. Ambii parteneri sunt responsabili. Nu există întâlniri ocazionale. Întâlnim oamenii, datorită cărora trebuie să înțelegem ceva foarte important.

Trebuie să “învățăm” anumite lecții.

S-ar putea să nu realizezi acest lucru, însă acestea sunt lecții foarte importante. Însușindu-le, vei obține viața la care ai visat mereu.

Ai auzit vreodată zicala: “Fără furtuni și uragane nu există căpitani”? Avem nevoie de durere și suferință. Ele ne ajută să devenim mai buni. Ne întăresc.

Aveai nevoie de o astfel de relație. Trebuia să experimentezi această despărțire dureroasă. Trebuia să treci prin toate astea. Această experiență ți-a permis să devii mai puternică și mai înțeleaptă.Trebuia să treci prin această relație nesănătoasă. Trebuia să experimentezi această durere. Trebuia să simți ce înseamnă să te aduni din bucăți în fiecare zi. Toate acestea te-au ajutat să conștientizezi ceva.

Acum știi că dragostea adevărată este altceva. Ea trezește sentimente și emoții complet diferite. Acum ai devenit mai înțeleaptă. Acum știi cum să distingi iubirea adevărată de pasiune și atracție. Acum ești din nou deschisă pentru dragoste.

Acum știi ce ai nevoie. Nu vei fi de acord cu mai puțin decât meriți. Dacă ai trecut deja prin toate acestea, trebuie să aștepți foarte puțin. În curând, vei obține ceea ce meriți.

loading...