Nu alerga niciodată după un bărbat! Iată cum îl faci să te cucerească!

Am pierdut mulți ani alergând după bărbat, încercând să-l conving că mă place. Și e groaznic. Cu fiecare refuz, mă simțeam tot mai rău.

Nu înțelegeam că fac ceva greșit, când îl sunam prima sau îi propuneam să ne întâlnim. Atunci când luam inițiativa în mâinile mele – totul se termina rău. Această situație a continuat până când am înțeles câteva lucruri importante, despre cât de diferiți sunt bărbații.

Oamenii se înfurie atunci când le spun că bărbații sunt vânători cărora le place “goana”. La prima vedere, acest lucru sună oarecum umilitor. “Goana” creează impresia de parcă femeia ar fi o căprioară prostuță prinsă de vânător. Sau că femeia nu este capabilă să atragă bărbatul, de aceea el e nevoit să alerge după ea.

Bărbații jură că le place când femeia pe care o plac îşi arată interesul faţă de ei. Și ei nu mint. Însă există o mare diferență între modul în care bărbații își manifestă interesul și modul în care o fac femeile. Atractivitatea pentru un bărbat este alcătuită din doi factori: atracția fizică și efortul.

Dacă bărbatul nu simte atracție fizică, el nici nu se va lupta pentru atenția femeii. A doua parte foarte importantă și puțin înțeleasă a acestei ecuații este că bărbatul se simte fericit atunci când obține ceva.
În relații, realizările pentru bărbat sunt să-şi facă femeia fericită, să o ia de soţie, să o întrețină pe ea şi pe copii. La începutul relației realizările pentru bărbat sunt să facă fata să fie de acord cu unele lucruri mici. Chiar şi cele mai simple lucruri: de a-i cere numărul de telefon, a o face să răspundă la mesaje, a o convinge să meargă la întâlnire. Toate aceste realizări mici constituie “goana”.

De ce această metodă nu este potrivită pentru femei?

În majoritatea domeniilor vieții noastre, această abordare este ideală. Vrei un loc de muncă? Du-te și construiește-ţi o carieră. Vrei un apartament? Adună bani și cumpără-ți. Vrei un bărbat…mmm…

Este o greșeală să credem că în relații ar trebui să acționăm la fel ca și în alte sfere ale vieții – adică, să aplicăm eforturi de tip titanic. Pentru că prea mult efort într-o relație o sabotează. În primul rând, pentru că energia realizărilor și aspirațiilor este masculină, nu feminină.

El nu te poate cuceri, dacă te agăți de el, îi spui că e bun și vrei să vă întâlniți vineri la ora 20:00. Nu există enigmă. Îţi asumi întregul rol masculin.

Cum să-l faci să te cucerească?

Folosește-ţi magnetismul feminin natural, pentru a-ţi arăta interesul, fără să faci nimic. În practică, aceasta înseamnă să fii fericită, jucăușă, cochetă și receptivă la semnele lui de atenție. El trebuie să-ți cucerească atenția și timpul, iar tu să-i permiți și să te bucuri de atenția lui.

Când un bărbat îţi vrea atenția, nu abandona totul pentru el. Nu renunța la visurile, obiectivele şi pasiunile tale. Nu-l fă pe bărbat centrul Universului tău. Bărbatul potrivit oricum te va cuceri. Dacă bărbatul renunță, atunci nu e pentru tine sau nu e timpul potrivit. Eliberează-l.

Nu-i mai demonstra şi nu-i mai explica de ce ar trebui să fiți împreună. Persoana potrivită va fi atât de fascinată de tine, încât nu te va lăsa să pleci.

FEMEIA LA CARE VISEAZA ORICE BARBAT! ATENTIE LA ACESTE 8 LUCRURI

Uneori acordăm prea multă atenție îmbrăcămintei, mărcii și prețului acesteia și uităm complet că, în primul rând, trebuie să acordăm atenție calităților personale și educației persoanei. Sunt acele lucruri care arată că suntem bărbați și femei demne.

Femeia care acordă atenție acestor 8 lucruri este o femeie de calitate superioară, este femeia la care visează orice bărbat.

1. Calitățile personale

Această femeie aproape niciodată nu țipă, nu ridică vocea în locuri publice, nu știe ce este agresivitatea, preferând să soluționeze conflictele prin dialog, fără emoții și insulte inutile. Este capabilă să asculte și să accepte aproape orice punct de vedere, dar în același timp să rămână fermă în convingerile ei.

2. Zâmbetul
O astfel de femeie știe cât de important este în viața de zi cu zi zâmbetul. Ea te salută cu zâmbet, își ia rămas bun zâmbind, arătându-și amabilitatea și capacitatea de a-ți oferi o mână de ajutor în aceeași secundă.

3. Viața în ochii ei

Femeia de calitate superioară niciodată, pentru nimeni, și în niciun caz nu va renunța la sine. Ea știe că viața e doar una și fiecare ocazie ratată – este o oportunitate ratată de a fi fericită.

4. Mirosul

Parfumul pe care îl alege se potrivește întotdeauna stilului ei. Este destul de încrezătoare să aleagă nu numai arome dulci și florale, ci și arome cu conotații de citrice. Această femeie are întotdeauna parfumul ei preferat, care o distinge din mulțime și îi face imaginea unică.

5. Obiectivele și ambițiile

Ea adoră obiectivele și sarcinile care îi permit să învețe. Niciodată nu renunță la scop, doar pentru că drumul spre acesta este prea complicat. Acest lucru este valabil atât pentru afaceri și carieră, cât și pentru familie. Este extrem de credincioasă oamenilor apropiați, muncii sale și ei însăși.

6. Mersul

Fetele din această categorie nu merg niciodată cu privirea în jos. Dimpotrivă, merg cu capul sus, cu încredere și cu un mers ferm. Acest mic și nesemnificativ detaliu emană și sentimente de mândrie și de încredere în sine.

7. Garderoba

În garderoba acestei femei cu siguranță se vor găsi lucruri pentru orice ocazie a vieții. Asta nu înseamnă că dulapul ei este plin. Nu, nu este. În garderoba ei pot fi foarte puține lucruri, dar sunt lucruri atât de bine selectate, încât pot fi purtate la orice ocazie.

8. Independența

… Financiară, psihologică, emoțională. Această femeie nu tolerează când i se încalcă libertatea și nici ea nu tinde să restrângă libertatea altora. Ea își prețuiește prea mult independența și o respectă prea mult cea străină, pentru a-și permite să stabilească limite.

loading...