INCREDIBIL ! Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta

Cel de Sus le-a incredintat unora misiuni speciale pentru ca sunt capabili sa le duca la bun sfarsit si pentru ca au capacitatea de a-i influenta pe ceilalti sa faca lucruri bune. Iata care sunt zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta.

Leu
Dumnezeu te-a trimis pe acest pamant pentru a-i face cunoscuta lucrarea divina. Esti o persoana cu calitati incontestabile de lider, esti un om frumos fizic, dar si spiritual. Ai demnitate, tarie de caracter si elti capabil sa iei decizii corecte si sa fii inspiratie pentru toti. Divinitatea te-a inzestrat cu foarte multe calitati, pe care sa le arati si celorlati.

Gemeni
Dumnezeu ti-a oferit o creativitate nelimitata si o inteligenta emotionala aparte. Trebuie sa iti pui in valoare creativitatea, sa concepi lucruri frumoase, care sa-i atinga si sa-i inspire pe ceilalti.

Esti o persoana inteligenta, care poate cu usurinta sa isi dea seama ce e in sufletul celorlalti si stii exact ce sa le spui pentru a le readuce increderea in sine si pentru a le alina suferinta. Foloseste-ti aceste atribute si raspandeste creatia divina.

Balanta
Dumnezeu te-a inzestrat cu o blandete deosebita, cu diplomatie si cu eleganta. Tu ai menirea de a fi un mediator intre ceilalti, de a promova armonia si pacea si de a aduce echilibrul in aceasta lume.
Ai capul pe umeri si o minte sanatoasa pe care o poti folosi pentru a rezolva cu usurinta problemele aparute. Cunosti puterea cuvantului si stii exact ce trebuie sa spui, indiferent de context. Ai puterea de a fi un adevarat soldat al dreptatii si trebuie sa o folosesti.

Pesti
Tie ti-a fost incredintata o misiune grea: sa alini suferinta oamenilor. Sa stergi lacrimile celor din jur, sa le insufli incredere, putere, vointa sa treaca peste necazuri. Sufletul tau mare, altruismul si dragostea de aproape te transforma intr-un model de urmat. In cazul tau, puterea cuprinderii divine este tocmai felul in care te vei apropia de oameni si le vei aduce compasiunea. Ai menirea de a le spori credinta.

Capricorn
Menirea ta este sa-i determini pe oameni sa munceasca si sa isi castige painea cinstit. Nu ai o misiune usoara, caci vei purta toata truda oamenilor pe umerii tai. Ai fost inzestrat cu abilitatea de a aduna lumea in jurul tau, de a-i captiva cu discursul tau motivational asa incat sa duca fiecare la bun sfarsit fiecare lucru inceput. Cei din jur ajung sa depinda foarte mult de tine, fapt care iti da mai multa forta si determinare.

loading...