Diamantele zodiacului. Ele sunt femeile cele mai de pret

Reusesc sa straluceasca in orice situatie. Sunt diafane, dar sunt greu de atins. Vorbim despre femeile de diamant ale zodiacului, acele femei frumoase, perfecte, dar la inima carora ajungi cu greu.

Iata care sunt zodiile in care sunt nascute aceste femei rare si pretioase:

Rac

Femeia din zodia Rac este o adevarata comoara. Cel care ajunge la inima ei se poate considera un om bogat. A castigat cel mai de pret om, o persoana cu suflet nobil, blanda, calda, cu totul si cu totul speciala. Femeia nascuta in aceasta zodie e un inger cu chip de om. Bunatatea de care da dovada topeste pana si inima celor mai reci persoane. Este femeia ideala, vesela, placuta, intelegatoare si cu o capacitate uriasa de a iubi si de a se darui pe sine.

Berbec

E puternica, stapana pe sine, o femeie activa, care stie ce vrea. Si ce barbat nu si-ar dori alaturi o femeie captivanta, care sa atraga privirile celor din jur, dar care sa ramana pentru totdeauna a lui, ca un trofeu fara pret! Este frumoasa, are trasaturi fine, dar in acelasi timp este rece si dura, exact ca un diamant. Nativa Berbec este muncitoare si ambitioasa si are un potential maxim. Reuseste in tot ceea ce isi propune.

Varsator

Femeia din zodia Varsator este foarte generoasa, dulce si armonioasa. Este capabila sa ofere totul, chiar daca ea ramane cu nimic. Naiva aceasta are un suflet frumos, care i se citeste in toate gesturile pe care le face, in zambetul care nu-i lipseste niciodata de pe chip. Ai putea spune ca este intruchiparea perfectiunii din toate punctele de vedere. Te face mai bogat, iti transforma viata intr-un Paradis. Este un diamant extrem de pretios care trebuie tratat ca atare.

sursa: ele.ro

Citeste si:

Acestea sunt cele mai geloase zodii de femei! Nu uita si nu iarta. Ai grija pe cine calci pe coada

 

Cele mai geloase femei în funcţie de zodie.

Comportamentul uman este influenţat, uneori într-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se ştie că femeile trăiesc emoţiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problemă majoră.

Berbec

Femeile Berbeci sunt dependente de încrederea deplină în parteneri, pentru că detestă minciuna şi ipocriza. Însă tocmai pe acest fond, aceste native au ajuns să se numere printre cele mai geloase zodii, uneori devenind victimele propriei suferinţe, din cauza neîncrederii.

Leu

Mândria şi teama de a nu fi respectate şi iubite le transformă pe Leoaice într-una dintre cele mai geloase zodii.

Femeia Taur face scene. Taurii tânjesc după un cămin armonios, o familie fericită şi fidelitate.

Atunci când au cel mai mic motiv de suspiciune, femeile din aceasta zodie încep să investigheze, dând astfel naştere la scene de gelozie.

Femeia Săgetător nu uită şi nu iartă. Femeile Săgetător nu recunosc faptul că sunt geloase pentru că acest lucru este sub demnitatea lor.

Dar, în acelaşi timp nu vor uita şi nu vor ierta infidelitatea. Partenerii acestora ar fi bine să le convingă rapid că nu au niciun motiv să fie geloase, înainte ca problema să nu mai poată fi rezolvată.

Femeia Peşti suferă de paranoia.

Gelozia este un companion constant pentru nativele zodiei Peşti. De regulă, Peştoaicele pretind mult prea multe dovezi de dragoste şi atenţie de la parteneri, iar atunci când aşteptările lor nu sunt îndeplinite, se distanţează. Adesea nu sunt capabile să ierte nici cea mai mică greşeală.

Le sunt rănite profund sentimentele doar de ideea că partenerul ar putea să le înşele şi se lasă adesea conduse de sentimentele de paranoia.
Femeia Scorpion sare „la gâtul” competiţiei Nativele Scorpion sunt extrem de geloase, devenind bănuitoare în legătură cu orice femeie care a „îndrăznit” să interacţioneze cu partenerul lor.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă este că nu-şi pot controla emoţiile de această natură şi izbucnirile sunt deosebit de virulente. Nu fiţi deloc surprinşi dacă iubita Scorpion se va pierde cu firea în cazul primiţi un apel de la un număr necunoscut.

loading...