De ce femeile care suferă de anxietate sunt, de fapt, cele mai puternice?

Femeile care suferă de anxietate – Femeia aceasta a început să lupte cu anxietatea de mult și continuă să o facă încă!

Nu o privi ca pe o victimă, căci ea știe că în adâncul sufletului este mai puternică decât oricine. A învățat singură să se adune atunci când haosul îi invadase toate celulele, când și-a consumat toată energia doar pentru a supraviețui.

Acum, nu mai găsești în vocabularul ei nici frică, nici teamă și nici panică. De ce? Pentru că le-a simțit cândva și le-a depășit singură, așa că a hotărât să meargă mai departe cu hotărâre.

Are visuri ca orice om…
A învățat să nu cedeze, să nu permită nimănui să îi conducă viața, are scopuri și visuri ca orice om, iar tot ce își dorește este să poată fi ea însăși.

Lupta cu anxietatea o sleiește de energie, da, însă nu renunță la nimic, se scufundă doar în gândurile care o ajută să devină zilnic mai bună. Nu știu ce înseamnă pentru o femeie din zilele noastre termenul „bună” căci a luat multe forme, însă la ea bunătatea se referă la o calitate sufletească și atât.

Ea este cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o, pentru că deși mintea ei este cuprinsă de smoala pe care alții au turnat-o peste ea, se agață de speranță, de speranța că în ciuda tuturor greșelilor va fi apreciată pentru sufletul ei bun și, în cele din urmă va fi iertată.

Să fii asemeni ei, ai nevoie de forță interioară și rezistență enormă, căci anxietatea este cu ea la orice pas!