Dacă relația de la început este o sursă suplimentară de probleme – fugi din ea!

Noi, femeile, suntem experți în a ne minți singure. La început inventăm un bărbat, apoi transferăm asupra lui toate sentimentele calde și ideile despre cum ar trebui să fie, după care suntem surprinse că el nu este deloc așa. Și era clar încă de la început, dar am decis să ne mințim, să credem că acum nu este așa, dar în timp se va schimba. Îi vom da o șansă și totul va fi bine. Apoi încă una și încă una, până când se va schimba. Credem că va deveni alt om, doar că are nevoie de timp.

Cred că soluția acestei probleme este următoarea: există lucruri unde putem face compromisuri cu ușurință. Și există lucruri în care nu există nicio cale, indiferent cât de mult îți dorești, nu poți face un compromis. Teoretic, este posibil, dar este o chestiune de principiu (de onoare, conștiință sau valoare).

La fel e și cu sentimentele. Dacă ele nu există de la început, atunci de ce ar apărea mai târziu? S-ar părea, că sentimentele cresc (în unele cazuri), doar că ele sunt artificial forțate și direcționate către o imagine, nu către persoana reală.

Undeva, probabil că există o persoană care se încadrează în imagine, dar cu siguranță nu este acest bărbat. Timpul trece și nimic nu se schimbă. Prin urmare, dacă există un dezacord în chestiunile de principiu, cred că nu trebuie să torturezi relația, e mai bine să pui punct în momentul în care acest lucru a devenit evident.

Relația – este o aerisire, o lume pentru doi, un loc de recuperare, unde te deconectezi de probleme. Dacă nu este așa, cu atât mai mult la început (!), de ce ai nevoie de o astfel de relație? Da, se întâmplă să fie ceva de salvat – atunci când dragostea dintre doi oameni este încă vie și au fost multe momente frumoase, dar dacă nu, atunci nu există o relație și nimic nu poate fi salvat.

Dacă relația încă de la început este o sursă suplimentară de probleme, îngrijorări și frustrări, fugi din ea, de preferință la celălalt capăt al lumii, astfel încât să-ți fie greu să te întorci.

Fericirea în viața unei femei nu întreabă “ce să fac” sau “ce nu este în regulă cu mine”, dacă a venit, ea se stabilește în zâmbetul fericit, te învelește cu sensibilitate și te duce în lumea sa. Și tu cunoști doar doi ochi, care reflectă fericirea ta.

Alături de o astfel de fericire, inima se liniștește.

Citeste si:

Acest obicei feminin respinge toți bărbații! Încearcă să nu faci asta!

S-ar putea să nu conștientizezi acest lucru, dar cu siguranță îl faci și nu este tocmai pe placul bărbatului tău.

De fiecare dată când o fac, bărbatul meu se enervează. Iar noi, femeile, nici măcar nu ne gândim la asta, fiindcă pentru majoritatea dintre noi este ceva obișnuit. Însă respinge bărbații: când ne criticăm și exagerăm neajunsurile noastre.

Probabil vă dați seama ce vreau să spun …

Este atunci când probez în fața lui blugii noi și mă privesc în oglindă cu dezgust – dorind să arăt în ei mai bine.

Este atunci când petrec mult timp în fața oglinzii pregătindu-mă pentru un eveniment, iar el zâmbește și-mi spune: “Wow, scumpo, arăți extraordinar”, însă eu îi răspund: “Mulțumesc, dar mă simt groaznic în această rochie “.

Dacă stau să mă gândesc bine, nu e corect față de bărbat, el m-a admirat, iar eu am dat din mână, de parcă nu-mi pasă de aprecierea lui, de fapt cred că e lipsă de respect.

Odată mi-a spus: “Mi se pare că tu nu crezi ceea ce-ți spun.” Și adevărul este că îl cred, doar că eu nu mă pot vedea mereu așa cum mă vede el.

Fiecare dintre noi are complexele sale, însă când ne concentrăm prea des asupra lor, bărbaților nu le place.

Când bărbatul întâlnește o fată și se căsătorește cu ea, deja știe că ea uneori va fi mai puțin atractivă. Nu există niciun motiv să te simți nesigură alături de bărbatul tău.

Nu trebuie să fim perfecte pentru a păstra iubirea bărbatului. În cele mai multe cazuri, ei ne iubesc atunci când suntem imperfecte, când plângem ca niște copii și machiajul ne curge pe obraji, iar ei ne privesc cu tandrețe și iubire.

Nu mă înțelegeți greșit, încă mai vreau să mă aranjez, să arăt cât mai bine posibil, să am grijă de mine, dar fac asta în primul rând pentru mine, nu pentru el.

Bărbații sunt atrași de femeie mai mult atunci când ea este încrezătoare în sine, în corpul său. Desigur, întotdeauna vom avea îndoieli cu privire la atractivitatea noastră, dar trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune.

Nu uita un lucru important: dacă bărbatul este cu tine, înseamnă că deja te consideră frumoasă.

loading...