Bărbații slabi întotdeauna dau vina pe femei. Vezi de ce se întâmplă asta…

Pentru mulți bărbați, începuturile energiei feminine sunt o forță care le distrage atenția și de fiecare dată când trăiesc nu așa cum cere viziunea lor, ei învinuiesc femeia.

Bărbații, de fapt, întotdeauna au acuzat femeile de toate păcatele lumii, inclusiv pentru lipsa dezvoltării spirituale. De exemplu, în mitologia hindusă, principala forță care distrage atenția, forța iluziei Maia, este prezentată în imaginea unei femei. Pentru mulți bărbați, femeile sunt: ori zeițe glorioase, ori sirene malefice.

Bărbații ușor și rapid trec de la o declarație la alta. Dacă partenerul tău nu mai vede în tine o zeiță, ci doar un obiect care îi distrage atenția, atunci asta nu-ţi oferă nimic bun. Desigur, ai observat ca partenerul te tratează diferit. “Te iubesc. Ești totul pentru mine!” sau: “Îmi distragi atenția. Trebuie să-ţi acord mai multă atenție ţie, decât muncii. Lasă-mă în pace. Ești o povară pentru mine!”

Bărbații, de exemplu, întotdeauna vor acorda atenție unei femei radiante, atunci când ea intră în cameră. Dacă până la asta ei aveau conversații serioase, când apare femeia, toate privirile se îndreaptă spre ea. Acest lucru se întâmplă automat. Astfel, la bărbați există o neîncredere înnăscută pentru femei. Dacă se apropie o femeie frumoasă, ei nu se pot concentra asupra muncii.

Acum, partenerul tău se va plânge mereu de neatenție. Chiar dacă ești gata să-l ajuţi, să-l susții, el te va învinovăți pentru tot. Privindu-te, el îşi va imagina că relația voastră: fie îl forțează la ceva, fie îl compromite. El va începe să te urască. Și asta se întâmplă destul de des.

Bărbatul ar trebuie să-și dezvolte singur cultura sa masculină, pentru a deveni suficient de puternic şi ca rezultat să obțină o claritate completă în tot şi în ideile sale despre viață. Puțin probabil îl vei putea îndruma în acest proces. Dar poți continua să-l iubești şi să te dezvolți.

Citeste si:

Bărbatul nu vine în viaţa femeii întâmplător…

Multe femei consideră că bărbatul demn apare în viaţa lor întâmplător. Sunt complet împotriva acestui mod de gândire. Această gândire determină femeia să fie „o vânătoare“ o scorpie, o seducătoare egoistă, o blondă prostuță sau altcineva, numai nu o femeie-regină. Această gândire face femeia să caute, să prindă, să lupte, să aștepte cu disperare – să facă tot ce îi este contraindicat unei femei adevărate.

Sunt convinsă că bărbatul nu vine în viaţa femeii întâmplător. În viaţa ei vine doar bărbatul care îi corespunde atât pe plan intern cât şi extern.

Dacă ea nu se respectă – în viaţa ei va veni un bărbat dictator. Dacă nu ştie ce vrea în viaţă – atunci bărbatul nu îi va permite să facă ceea ce vrea. Dacă e depresivă – bărbatul o va duce în depresie.

Tot ce se întâmplă cu noi în interior, Universul înțelept reflectă totul la exterior prin oameni, evenimente, prieteni şi cel mai important, prin cea mai apropiată persoană – bărbatul nostru. Totul se întâmplă pentru ca femeia să însușească unele lecții şi unele calități care îi lipsesc. Nu-i ajunge curaj – bărbatul o va asupri; nu-i ajung scopuri în viaţă – bărbatul o va face şi mai confuză; nu-i ajunge iubire faţă de sine – bărbatul o va învinovăți, o va umili.

Şi invers, cu cât femeia este mai aproape de propria armonie şi integritate, cu atât va fi mai încrezătoare, mai pozitivă. Cu cât mai mult se cunoaște pe sine şi se iubește – cu atât mai bine îl va întâmpina.

Bărbatul este în primul rând partenerul care va reflecta toate părțile slabe ale femeii. Cu cât mai mult îţi vei cunoaște sufletul, scopurile, emoțiile – cu atât în viaţa ta va veni un bărbat mai bun.

Urmăriți femeile neferice care au avut mai multe relații şi divorțuri. Cel mai des tipul de bărbat se repetă. Dacă primul a fost alcoolic, al doilea va fi leneș, al treilea bolnav, al patrulea băiețelul mamei. Toți acești bărbați sunt slabi. Aceasta înseamnă că lumea interioară a femeii nu este formată, ea nu este pregătită să accepte un bărbat integru, puternic, grijuliu – pentru că însăși nu se iubește, ea atrage un tiran, un infidel, un bărbat superficial – toate acele calități pe care le poartă în sine.

Nu există uniunea a două jumătăți. Iubirea este posibilă doar între două personalități, nu între două jumătăți goale. Dacă îţi vei investi energia în tine, în propria dezvoltare, niciodată nu vei pierde. Fiecare femeie înainte de a se gândi la bărbat, ar trebui să se găsească pe sine, să se iubească.

Autor: Dana Satori

loading...