Bărbații nu părăsesc niciodată ASTFEL de femei

Cândva am auzit părerea că bărbații își lasă femeile nu pentru altele mai atrăgătoare, ci pentru altele mai interesante. S-a dovedit că bărbații pot chiar să renunțe la o femeie mai atrăgătoare din punct de vedere fizic pentru una mai puțin frumoasă, dar cu care pur și simplu îi place să petreacă timpul împreună.

Bărbații apreciază femeile care îi umplu de viață, au o feminitate gingașă și le trezesc un interes deosebit.

Dar să vedem ce anume o face pe femeie interesantă pentru bărbat.

1. Ea are o părere bine argumentată și nu se sfiește să o exprime

Bărbații sunt de fapt atrași de femeile inteligente, iar existența unor păreri proprii echilibrate și fundamentate este o expresie clasică a inteligenței. Dacă bărbatului manifestarea inteligenței îi pare ciudată, probabil el pur și simplu nu e o pereche potrivită pentru dvs.

2. Ea își cunoaște prețul

Sigur că o relație nu reprezintă o cursă în care trebuie să îți manifești ego-ul, dar nici nu trebuie să te lași umilită. De fapt nu trebuie să faceți nimic deosebit: personalitatea dvs. unică este ceea ce iubește bărbatul dvs., e suficient pur și simplu să fiți voi înșivă și să nu v-o inhibați.

3. Ea are propriile interese

Bărbaților le place când femeia are ocupații și hobby-uri proprii. De altfel atunci când bărbatul acceptă să vă ocupați cu ceea ce vă place, el manifestă o mare încredere în dvs. și un interes deosebit față de personalitatea dvs.

4. Ea știe să accepte și să ofere complimente

Bărbaților le place facă complimente, dar și mai mult le place să vadă o reacție plăcută la ele. Pe de altă parte nu e deloc plăcut să ți se refuze “cadoul” pe care îl faci din suflet.

Și nu uitați că și bărbații au nevoie de complimente, arătați-i că îl prețuiți și că el vă face viața mai frumoasă.

5. Ea are grijă de sine

…din toate punctele de vedere. Chiar dacă natura nu v-a înzestrat cu o frumusețe fizică deosebită, un aspect îngrijit, curat și elegant vă va scoate mereu în evidență și va trezi interesul bărbatului.

Bărbații apreciază femeia din toate punctele de vedere: frumusețe exterioară, frumusețe interioară și nu în ultimul rând armonia în relația cu acea femeie.
Fiți interesantă pentru bărbatul dvs., descoperiți-i mereu câte o parte din imensa și frumoasa lume din interiorul dvs. și atunci interesul său pentru dvs. va fi nesecat.

Citeste si:

Caută pasiunea, nu iubirea!

Nu ar trebui să crezi că iubirea este totul. Nu ar trebui să îți dorești, cu disperare, un partener care să te sărute în fiecare noapte.

Nu ar trebui să îți irosești timpul cu aplicații pentru a întâlni partenerul mult visat. Nu ar trebui să te holbezi la telefon așteptând să îți răspundă la mesaj. Nu ar trebui să te concentrezi pe iubire.

Trebuie să cauți ceva mai profund. Trebuie să cauți ceva să iubești mai degrabă decât pe cineva pe care să iubești. Trebuie să cauți pasiunea. Trebuie să cauți ceea ce te face extrem de fericită.

În momentul în care încetezi să mai cauți iubirea, îți oferi ție șansa de a te concentra pe propria persoană. Îți oferi șansa să descoperi ce te face fericită, ce te face să zâmbești, ceva care te motivează să devii o persoană mai bună. Îți oferi ocazia de a descoperi, în interiorul tău, lucruri de care nici măcar tu nu erai conștientă. Asta înseamnă să îți deschizi sufletul către oportunitățile care ți se ivesc.

Nu te vei cunoaște niciodată cu adevărat dacă nu îți descoperi pasiunile. Nu te vei cunoaște niciodată cu adevărat până nu vei descoperi ce te face fericită.

Așadar, data viitoare când îți faci griji pentru o persoană care te-a făcut să plângi, care nu ți-a răspuns la mesaj sau care a anulat întâlnirea, încearcă să îți reevaluezi prioritățile. Trebuie să depui toate eforturile pentru a găsi ceva care te face să iubești viața independent de cei din jur, ceva care să te facă să te trezești dimineața cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Caută ceva care să îți dea sentimentul că nu îți irosești timpul. Ceva care te ajută să devii cea mai bună variantă a ta. Ceva care să îți dea sentimentul că ești pe drumul cel bun. Ceva care să te facă mândră de tine.

Nu trebuie să tolerezi nimic din ceea ce nu îți place. Nu trebuie să aștepți pe nimeni pentru a fi fericită. Vei găsi iubirea când te aștepți mai puțin. Așa cum spuneam și mai sus, trebuie să te preocupe mai degrabă să descoperi pasiunea decât iubirea. Încearcă să faci din pasiunea ta o prioritate și atunci vei fi cu adevărat fericită.

loading...