4 Lucruri pe care bărbatul nu ţi le va IERTA niciodată!

Femeile au proprietatea să ierte, uneori dificil, însă pentru bărbați e şi mai dificil să o facă. Există câteva lucruri pe care bărbatul niciodată nu le va putea ierta complet, chiar dacă iubeşte femeia.

1. Infidelitatea

Există lucruri pe care bărbații nu le iartă și, potrivit sondajelor – aceasta este trădarea. Poate fi vorba atât de trădarea intimă, cât şi emoțională.

În momentul în care soţia îşi înșală soţul, ea îi arată că-i este indiferent şi toate planurile lor comune sunt doar o iluzie. Pentru bărbat, acest lucru este o lovitură sub centură. De asemenea, el nu va putea ierta dacă ea se crede mai presus în relație. Natura însăși a stabilit că bărbatul este capul familiei, chiar dacă salariul soției este de câteva ori mai mare.

2. Prostia feminină

Bărbații, în majoritatea cazurilor, nu pot suporta prostia feminină. Mitul precum că iubesc femeile prostuțe, dar frumoase, demult e istorie. Dacă bărbatul are alături, nu doar o femeie frumoasă, dar și inteligentă, erudită, asta îl flatează.

3. Refuzul

Deseori bărbații se supără atunci când îi refuzi în pat. În special dacă s-a ajuns la momentul culminant şi tu îi spui -“Am obosit” sau clasicul “Mă doare capul”.

4. Comparațiile

De asemenea, bărbatul nu te va ierta dacă îl vei compara cu un alţi bărbaţi. Bărbatul tău trebuie să fie unic şi cel mai bun din întreaga lume.

Trebuie să ţii minte un adevăr simplu: cu bărbatul trebuie să te comporți aşa, cum îţi doreşti ca şi el să se comporte cu tine. Ar trebui să înveți să-l înțelegi, iar dacă îl superi, încearcă să te pui cel puțin pe un minut în locul lui.

Citeste si

Arta de a-i cere bărbatului ceva şi el să-ţi îndeplinească orice dorinţă! Ţine cont de aceste 10 sfaturi!

Uneori, fiind într-o relație, te poți simți singură. I-ai spus soțului despre nevoile și dorințele tale, dar se pare că el nu a auzit nimic. În ciuda acestui lucru, te iubește și va fi foarte supărat dacă va afla că nu-ți satisface dorințele. În acest articol îţi vom spune cum să-i ceri soțului ceva, iar el să fie fericit să te ajute.

1. Cere-i ajutorul

Nu trebuie să stai și să aștepți când va apărea prințul și te va salva (sau te va ajuta să aduci cumpărăturile de la magazin). Spune-i bărbatului exact unde ai nevoie de ajutor.

2. Spune-i ce doreşti

Bărbații nu pot citi gândurile. Dacă vrei ca soțul tău să facă ceva pentru tine, nu spera că îşi va da seama singur de acest lucru. Doar spune-i ce-ţi trebuie.

3. Cere încă o dată

Nu este nimic greșit să-l rogi de două ori. Din când în când, fiecare dintre noi are nevoie să i se amintească ceva. Însă nu trebuie să-i reproșezi că nu te ascultă deloc. Tratează-l cu înțelegere.

4. Ajută-l să înţeleagă

Nevoile și dorințele tale sunt evidente numai pentru tine. Spune-i ce vrei şi de ce. Dacă va ști de ce, îți va îndeplini rapid solicitările.

5. “Eu” în loc de “tu”

Toți imediat iau o poziție defensivă, atunci când sunt atacați. Dacă dorești ca soțul tău să se schimbe, transferă cererea asupra ta și nu pe greșelile lui. De exemplu, în loc să-i spui: “Nu mă asculți niciodată”, spune-i: “Uneori simt că nu sunt auzită.” Din moment ce te iubește, va găsi o cale să remedieze situația.

6. Exprimă-te mai clar

Dacă nu poți spune clar ce-ţi dorești, el va considera că oricum face tot ce se cere de la el, deși nu este aşa. Corectează această situație, exprimându-te mai exact. De exemplu, este inutil să-i spun “Vreau să mă simt mai iubită”. Este necesar să-i explici că-ţi dorești să vă țineți de mâini, să auzi mai des declarații de iubire etc. Cu cât dorințele tale vor fi mai exacte, cu atât va avea mai mult stimul să le îndeplinească.

7. Fii recunoscătoare

Cuvântul “mulțumesc” spus sincer, poate face minuni. Când vedem că acțiunile noastre sunt prețuite, apare dorința firească să facem şi mai multe lucruri pentru această persoană. Întotdeauna arată-i soțului că apreciezi faptele lui.

8. Totul are timpul său

Întrucât îi ceri soțului să-ţi facă o favoare, şi tu ar trebui să-l respecți. Cere-i ceva atunci când îți poate acorda atenție. Nu trebuie să ceri în timpul unei dispute sau când trece prin momente dificile.

9. Flirtează

Cel puțin încearcă şi vei vedea rezultatul!

10. Fă şi tu ceva pentru el

Relațiile se construiesc pe a lua şi a oferi. Află ce vrea soţul tău de la tine (apropie-te și întreabă-l despre asta). Fă ceva pentru el, iar apoi şi el va dori să facă ceva pentru tine.

loading...